Weblog, de laatste stand van zaken

Sinds 23 augustus jl. is weblog (met of zonder streepje) uit de lucht. Een migratie die 24 uur zou duren, maar nu al 3 ½ maand duurt. Want nog altijd is het daar niet in orde. Ik heb met enige moeite een nieuwe inlogcode kunnen krijgen en heb ten eerste mijn oude berichten daar gewist en ten tweede alleen een verhuisbericht laten staan.
Dit weblog, op deze plek bij blogspot, bestaat nu 3 maanden. En ik ben erg, erg tevreden. Ik vind de lijstjes die je aan beide zijkanten kunt maken leuk en de mogelijkheden die ik hiermee heb.
Ik merk op Google dat verschillende van mijn berichten alweer in de eerste pagina’s te vinden zijn bij verschillende zoekopdrachten. Ik heb in deze drie maanden 2110 bezoekers gehad, dat zijn er gemiddeld 22 per dag. Iets waar ik erg trots op ben, want dat zijn heus niet alleen familie en vrienden.
Kortom, ik ga hier door, en hoewel ik het jammer vind dat ik sommige reacties van mensen niet mee heb kunnen nemen bij het overzetten van mijn berichten, merk ik dat mijn blog toch weer gevonden wordt en dat ook de reacties komen, ook van mensen die ik niet ken, maar die bij toeval op mijn blog zijn terecht gekomen. Erg leuk.
Ik blog fijn verder.
(afbeelding heb ik gehaald van http://www.uitwijkpost.nl/ Als ik het weg moet halen, laat het me maar weten)

Reacties

 1. Ik heb -of moet ik 'had' zeggen?- eveneens een weblog. Ik hoop toch wel dat het terugkomt want vanaf 2007 heb ik er werk op staan waar ik graag naar zou willlen relateren. (als het ooit nog zover komt!)
  Ook ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe blog.

  ***

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Es, ik hoop ook voor je dat je je oude weblog wel terug krijgt. Ik had maar een klein hobby-blogje dat nog maar een paar maanden bezig was, dus voor mij was het gemakkelijk om alles over te zetten. Maar voor mensen zoals jij die al jaren bezig waren is het echt een ramp. Er komt langzaam schot in de zaak geloof ik daar, en ondertussen bevalt het ons hier goed, gelukkig maar!

  groetjes, Bettina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts