Tsja

Tsja, ik had hier een mooie bespreking van de nieuwe tentoonstelling in het Van Gogh museum willen plaatsen, want daar zou ik afgelopen dinsdag naar toe gaan.

Helaas haalde de actualiteit me in en door de lockdown konden mijn plannen niet doorgaan.

Toen had ik een update over de situatie in het onderwijs, met elke twee weken een ander rooster, lockdown, examenklassen toch naar school en ander gedoe. En dat werd al snel een soort rant over de idioten die zich niet aan de regels houden, winkels die ik vanaf nu boycot omdat ze zo nodig de mazen in de wet moeten opzoeken tijdens een lockdown, terwijl mijn collega' s en ik online moeten lesgeven omdat mensen zich niet aan de regels houden. Om over drukte op Schiphol maar niet te spreken. 

Maar ik had geen zin in een rant, in geklaag en in negativiteit!

Ik heb Kerstvakantie, ik heb gedaan wat ik doen moest voor school en heb nu even de tijd voor mezelf. Ik heb een stapel boeken, een stel goede DVD's en plannen voor veel wandelingen en foto's maken. Zo min mogelijk afspraken en zo min mogelijk gedoe. En dan hoop ik weer klaar te zijn voor de tweede ruk van het schooljaar

Het is niet heel spannend allemaal, maar op dit moment wel gewoon heel fijn.Reacties

  1. Hele fijne vakantie gewenst en hopelijk kun je weer een beetje opladen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens je een mooie en deugddoende tijd toe. Er valt vast genoeg te ontdekken in de wondere wereld van de literatuur en de natuur. Ik wens je warme dagen een een frisse start van het nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts