Men moet geen slapende katten wakker maken

Zo heeft Silvia daadwerkelijk een aantal uren geslapen, bijna op haar kop staand in de kussens geleund.

Reacties

 1. Grappige foto Bettina! Ja die katten zijn toch wel heel lenig. De vergelijking met kleine kinderen dringt zich op: die zie je wel eens voorop bij hun vader of moeder op de fiets, in druk verkeer, in een zitje zijwaarts of voorover hangend, volledig van de wereld......ik vind dat altijd weer heel wonderbaarlijk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar moest ik inderdaad ook aan denken, aan zo'n kind dat helemaal ergens overheen hangt om te slapen. Katten (en waarschijnlijk andere dieren) kunnen dat ook heel goed.

   Groetjes,

   Verwijderen
 2. Geweldige foto. Alleen katten kunnen heerlijk op de kop slapen, volgens mij. Zalige beesten zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lag er eerst op en zakte toen naar beneden. Ze weigerde echter toe te geven dat ze niet meer lag zoals ze had bedoeld en bleef dus maar zo liggen. Maf beestje. (maar zo lief)

   Groetjes,

   Verwijderen
 3. Hilarisch! Mijn huidige generatie katten heb ik nog niet op zoiets frivools kunnen betrappen, maar de vorige lichting kon er ook wat van (op de rug met de benen wijd....niet bepaald de elegantie die je van een kat verwacht)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms kan een kat er zo vreemd bij liggen dat je je echt afvraagt wat ze aan het doen zijn. En zo indecent soms, of gewoon ongemakkelijk!

   Groetjes,

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts