God is een Italiaan

En als Hij dat niet is, dan stond Hij gisteren in ieder geval wel aan de Italiaanse kant. Is dit opnieuw een blogje over voetbal? Ja, inderdaad. Want er is namelijk voor mij iets ontzettend leuks gaande.
Op mijn werk is er en voetbalpool, waar je kunt invullen wie er bij elke wedstrijd wint, welke landen er doorgaan en wie de finale speelt. Je krijgt punten voor alles wat je goed hebt. Ik doe met zoiets wel mee, omdat ik het gewoon heel grappig vind. Mijn collega’s hebben de grootste lol gehad met mijn lijstje, en vooral met mijn manier van invullen. Ik vul namelijk de landen als winnaar in die ik leuk vind, of die ik een overwinning wel gun.

Hoongelach en spot waren mijn deel (oke, mild geplaag). Maar niet langer, want op de een of andere manier komen een aantal van mijn voorspellingen uit. Ik had voorspeld dat Nederland alle drie de wedstrijden zou verliezen, dat Griekenland door zou gaan en ik heb voorspeld dat er een finale zou komen tussen Italië en Spanje. Het lijkt warempel of ik er verstand van heb. (Dus, Bert, als je een opvolger zoekt; ik ben beschikbaar)
Nu is het zondag afwachten natuurlijk wat er gaat gebeuren, maar volgens mij gaat Italie winnen en wordt Europees kampioen. Ik weet dat nu, maar zou het Italiaanse team dat ook al weten?

Reacties

  1. Hallo Bettina, Volgens mij zou een vrouwelijke coach heel goed zijn voor de verwende oranjemannetjes. Mijn steun heb je.
    Groetjes,Anneke

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts