Boek gewonnen

Sind een tijdje ben ik lid van een Forum over boeken en dat is over het algemeen erg leuk. Je kunt met anderen praten over lezen en over boeken en je komt weer op schrijvers waar je nog nooit van hebt gehoord en die toch heel mooie boeken blijken te schrijven.
Helemaal leuk is dat je je soms voor een boek kunt inschrijven om deze te lezen. Van de inschrijvers worden tien mensen geloot die het boek toegestuurd krijgen en het enige wat je moet doen is tijdens het lezen laten weten wat je ervan vond en hoe het je bevalt. En aan het einde moet je een beoordeling geven. Ontzettend leuk en hoewel niet elk boek me aanspreekt en ik me niet elke keer inschrijf, had ik dat vorige maand wel gedaan. 'Stille wateren' van Viveca Sten leek me een spannend boek dat ik graag wil lezen.
En ik ben inderdaad ingeloot! Gisteren kwam, eindelijk, het pakje met het boek. Heel erg leuk is het handgeschreven kaartje dat erbij zit, dan is zo'n gewonnen boek nog net iets specialer. Ik ben gisteravond begonnen met lezen en ik ben heel benieuwd. Oordeel volgt!

Reacties

Populaire posts