Ciao tutti Rome binnen gekregen

Komende zomervakantie ga ik weer een paar dagen naar Rome toe, een vakantie waar ik nu al naar uitkijk.
In de vele weken dat ik echter gewoon hier in Nederland ben, moet ik mijn 'Italie gevoel' op een andere manier op peil houden. Italiaanse films en series kijken en boeken over Italie lezen dus!
Elke dag kijk ik ook rond op de website ciao tutti van Saskia Balmaekers. Zij plaatst hier elke dag een stukje over Italie, vaak ontzettend leuk. Er is ook een boek van verschenen Ciao tutti waar ik erg van heb genoten en nu is er een nieuwe boek: Ciao tutti Rome.

De mogelijkheid bestond om het boek van te voren te bestellen en het zelfs te laten signeren. Hier heb ik natuurlijk meteen gebruik van gemaakt.
Gisteren is het boek binnengekomen. Het ziet er heel mooi uit, vol foto's, wetenswaardigheden en leuke plekjes. Van dit boek ga ik in de komende weken genieten en ik denk zelfs dat het mee gaat in de koffer naar Rome. Ik zal meer vertellen als ik het boek gelezen heb, maar ik wilde dit in ieder geval al even delen!
Gesigneerd door de schrijfster zelf, met de door mij bedachte opdracht;  'Voor Bettina, die bijna elke dag droomt van Rome'.  Zoiets maakt zo'n boek nog meer bijzonder.

Reacties

 1. wat leuk! wanneer ga je naar Rome? en heb je al plannen wat je (aldaar) gaat bezoeken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga half juli en ik ga 5 dagen. Op het programma staan een paar van de gebruikelijke hoogtepunten, en een paar dingen die ik nog niet zo vaak gezien heb en niet zo goed ken. Heerlijk om daar nu al over na te denken!

   groetjes,

   Verwijderen
 2. Hoi Bettina, net als jij ben ik helemaal weg van Rome. Ik ben er twee keer geweest, eenmaal 1 week en eenmaal 10 dagen. Ik ga graag nog een keer terug. Veel plezier gewenst, Erik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Erik. Rome is mooi he? Ik vind het zo leuk dat je er 10x kunt komen, maar er zijn altijd nieuwe dingen te zien.

   groetjes,

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts