Boeken op voorraad, 2

Een tijdje geleden schreef ik over de boeken die ik klaar leg op tafel omdat die nú aan de beurt zijn om gelezen te worden.

Dat stapeltje is nu uitgelezen.
Ik ben bezig met het laatste deel van Citadel door Kate Mosse (stukje volgt binnenkort) en er ligt een nieuw stapeltje boeken klaar. Welke boeken zijn op dit stapeltje te vinden?

Ten eerste is daar 'If you can see me now' van Cecelia Ahern. Dit boek is me door iemand aangeraden die er erg enthousiast over was. Ik ben er deze week mee begonnen om het in de bus te lezen en ik kan zeggen dat ik het boek echt prachtig vind, een adembenemend, betoverend en charmant sprookje. Ook hiervan volgt de bespreking snel.

Daaronder ligt 'Magnificent obsession' door Helen Rappaport. Ik heb een ander boek van haar gelezen over de moord op de Romanovs, en dit gaat over het huwelijk van koningin Victoria met Albert en welke invloed zijn dood overal op heeft gehad. Helen Rappaport schrijft zeer goed en heeft voor haar vorige boek veel onderzoek gedaan, dus ik heb hoge verwachtingen van dit boek.

Ten derde ligt 'Stoner' van John Williams klaar. Goede dingen over gelezen van oa Anna, dus ook hier kijk ik erg naar uit, het boek lijkt me ontzettend mooi.

En onderop de stapel: 'De gevangene van de hemel' van Zafón. Opnieuw heb ik hier heel goede dingen over gehoord, maar als ik eerlijk ben twijfel ik of ik eerst deze zal lezen, of toch nog deel I en deel II zal lezen. Deel I heb ik al wel gelezen, maar deel II nog niet. Hier denk ik nog even over na.
De kaftjes zijn wel wat donker, maar passen toch ook wel weer heel goed bij elkaar wat kleur betreft.

Reacties

 1. Lekker hè, zo'n stapeltje vers leesvoer! En het wordt dit weekend ook fijn leesweer....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het heerlijk, Joke, om zo'n stapeltje te hebben. Ik verheug me ook op elk boek en ik vind het zo'n heerlijke luxe!

   groetjes,

   Verwijderen
 2. Kaarsjes aan, kat op schoot en lezen maar! Ga ik ook doen de komende dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk inderdaad, zeker met dit vreselijke weer!!

   groetjes,

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts