De nieuwe Mosse!

Vandaag arriveerde het lang geleden bestelde nieuwste boek van Kate Mosse 'Citadel'.  Ik vond haar twee vorige boeken, 'Labyrint' en 'De vergeten tombe' spannend en goed en heb daar erg van genoten. Ik heb dus hoge verwachtingen van dit boek.
Het heeft even op zich laten wachten, want het zou in september al uitkomen, toen werd het uitgesteld naar oktober en toen voor een tweede keer naar half november. Nu is 'Citadel' dan eindelijk binnen.
Op dit moment bent ik eerst bezig met 'De eekhoorns huilen op maandag' van Katherine Pancoll, het derde deel van de trilogie. Die lees ik eerst uit, maar daarna is het meteen de Kate Mosse die ik pak.
Fijne zaterdag!

Reacties

 1. Hoi Bettina,

  Dank je wel voor je leuke berichtje op mijn blog! Het boek De citatdel ken ik niet. Ik ga het zometeen gelijk even Googelen.

  Fijn weekend,

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Madelief, wat leuk dat je ook hier even komt kijken en bedankt voor je reactie.
   Ik ben heel benieuwd naar dit nieuwe boek van Kate Mosse, ik zal waarschijnlijk binnenkort kunnen vertellen wat ik ervan vond,
   groetjes,

   Verwijderen
 2. Jubeldejubeldejubel! Ik ben fan van Mosse! Soms kan ze wel wat zweverig zijn, maar daar staan zeker genoeg sterke verhalen en vertelkunst tegenover. Dit boek komt op mijn lijstje voor de Sint (En, ja, ik ben heeeel braaf geweest hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zweverige zit er inderdaad wel in, maar ik vind de verhalen op zich spannend genoeg om daar vrede mee te hebben. Laat ik het zo zeggen: ik vind het in haar boeken geen bezwaar.
   Dus nu maar hopen dat de Sint je in zijn boek heeft staan als een brave theetante!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts