Druk

Geen stukje voor vandaag gepland, voor het eerst in alle jaren dat dit blog bestaat. Wat is er aan de hand? Heb ik er geen zin meer in? Nee, dat is het gelukkig niet. Ik heb het alleen op dit moment ontzettend druk en als ik eerlijk ben, een beetje te druk. Een mentoraat dat heel veel zorg en aandacht vraagt, allerlei dingen op school, een toetsweek waardoor ik de afgelopen twee weekenden alleen maar heb zitten corrigeren en nog een aantal andere zaken. 

Ook de tijd voor leuke dingen of zaken waar ik energie uit haal, schoot er volledig bij in. Ik heb geen films gezien en een museum heb ik ook al een tijdje niet van binnen gezien. 

En opeens kwam ik erachter dat ik vandaag dus even niks te bespreken had :-) 
Een daar baalde ik van. Niet omdat iemand van mij verwacht dat ik altijd een stukje heb, het is tenslotte alleen maar een afspraak met mezelf dat ik een stukje plaats op vrijdag. Ik heb ook nog geen boze emails gehad van mensen die alsnog een stukje eisen. (zou op zich trouwens ook wel weer heel grappig zijn). 

Ik wilde toch de vrijdag niet helemaal zo voorbij laten gaan, daarom alleen dit, enigszins onsamenhangende artikeltje en vooral, deze mooie foto's"


En voor de mensen die zich nu opeens zorgen maken, niet doen, niet nodig. Ik heb dit gisteren met mijn afdelingsleider aangekaart, die echt de tijd voor me nam en al meteen een paar dingen voor me kon oplossen en zo heb ik nog een paar stappen genomen. Alles komt goed en morgen is het weekend (en geen correctiewerk!!)

Reacties

 1. Wees lief voor jezelf! Popke stuurt een heleboel kopjes en zoentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel en ah, wat lief, (Marius vond het ook heel lief), maar ik ben zeker goed voor mezelf aan het zorgen :-)

   Groetjes,

   Verwijderen
 2. Hoi Bettina, hopelijk heb je een lekker rustig weekend waarin je goed bij kunt komen. Als ik erg druk ben dan houd ik er van om erg lang uit te slapen (nog langer dan normaal bedoel ik), maar ik geloof dat jij daar niet zo van houdt. Groetjes, Erik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee, uitslapen is voor mij niet de oplossing (was dat maar zo), maar ik kan gelukkig ook op een heleboel andere manieren meer tot rust komen.

   Groetjes,

   Verwijderen
 3. Heel goed dat je aan de bel hebt getrokken nu je echt overloopt. Rust nemen is heel belangrijk. Het geeft ook helemaal niet als je wat minder blogt. Een fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dank je wel!! Het is idd goed om op tijd aan te geven dat het even teveel is, en ik denk dat ik op tijd ben.

   Groetjes,

   Verwijderen
 4. Mijn vader zei altijd: als de druk te hoog wordt moet je alles laten vallen en een lange wandeling maken. Een wijze raad die voor mij altijd helpt. Ik wens je een fijn en rustig weekend. Knuffels uit Leuven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een zeer wijze raad, die ik zeker meeneem! Dank je wel, ook voor de knuffels :-) .

   Groetjes,

   Verwijderen
 5. Sterkte nog even! En neem een voorbeeld aan het gepoeste ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, poezen zijn goed in Zen zijn en zich niet druk maken, goed voorbeeld idd.

   Groetjes,

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts