Wandelen en fotograferen

School is nu eindelijk in een normaal schoolritme, en dat betekent dat ik ook mijn ritme kan vinden in de nieuwe situatie van minder dagen op school en thuis meer werken aan de andere zaken als opleiding en katten-onderneming. 
Bovendien wil ik meer bewegen en regelmatig een wandeling maken hoort hierbij. 


Vorige week ben ik voor het eerst in een lange tijd weer in het Kromslootpark geweest. Ik kan daar een heerlijk rondje lopen van ongeveer 40-45 minuten. Het is een soort natuurgebied, met water, veel vogels en bossige stukken. Elke keer als ik er ben, zie ik weer andere dingen en ziet het er anders uit. Je kunt de seizoenen hier heel goed zien.  





Voor het eerst sinds april had ik ook mijn camera weer bij me, en heb enkele mooie foto's gemaakt. Als ik ergens met mijn camera loop, kijk ik gerichter en ben ik meer geconcentreerd op het hier en het nu. Het is daarmee een vorm van mindfulness zou je kunnen zeggen :-) Bovendien loop ik fijner mĂ©t een doel (mooie foto's maken), dan zonder. 


Deze keer waren er niet zoveel vogels, maar toch een leuke reiger en een stel zwanen. Het weer was heerlijk, maar dat is zeker geen voorwaarde om hier een heerlijk uurtje door te brengen. 

Ik hoop in de komende tijd weer vaker in het Kromslootpark te zijn, wandelend, kijkend en genietend. Dat doet me goed. 





Reacties

  1. Mooie foto's weer!
    Het Kromslootpark blijft prachtig in alle seizoenen.
    Groetjes. Anne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, ik vond het leuk om weer foto's te maken :-) En het park blijft mooi!

      Groetjes,

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts