Powerfood, yoga en meditatie, Tara Stiles

Dat yoga en meditatie goed voor je zijn, is al lang bekend. Dat gezonde, zelfgemaakte maaltijden goed voor je zijn, is ook bekend. Als je die drie combineert, heb je de basis voor een gezonde levensstijl in handen.

Tegelijkertijd is elk mens verschillend en wat voor de één goed werkt, werkt voor de ander niet goed en andersom.
Regels volgen waarin je per sé dit moet doen of dat moet laten werken dan ook niet goed. Iedereen zou eigenlijk heel goed naar zichzelf moeten luisteren; wat is goed voor jouw lijf en wat past in jouw leven?

Tara Stiles is eigenaresse van de Strala yoga studio in New York, die dependances heeft over de hele wereld.
In dit boek geeft ze ten eerste advies (geen regels) hoe je naar je eigen leven kunt kijken om te bepalen wat voor jou belangrijk is. Vervolgens gebruik je dan die dingen die voor jou goed zijn.
De combinatie van mat, kussen en keuken zorgt voor een optimaal gezond leven waar je je goed bij voelt en waar je balans hebt gevonden.

In Powerfood, yoga en meditatie staan veel yogahoudingen en reeksen oefeningen met duidelijke uitleg en ook recepten met heerlijke foto’s en vooral heel veel advies. Het belangrijkste advies daarbij is dat jeje eigen regels moet maken. Jij bent de enige die weet wat goed is voor jou en des te beter je naar jezelf luistert, des te gezonder zul je worden.
Kortom, een boek vol inspiratie.

Originele titel: Make your own rules diet
Uitgegeven in 2014
Nederlandse uitgave 2015 door uitgeverij Kosmos
Nederlandse vertaling: Marijn van der Zwaard

Bladzijdes: 281

Reacties

Populaire posts