zaterdag 13 oktober 2012

Boeken op voorraad

In mijn boekenkasten staan vele boeken die ik nog niet gelezen heb, een voorraadje hebben vind ik een prettig idee. Om de zoveel tijd pak ik er een aantal bij elkaar die ik op een stapel leg, op tafel. Dat zijn de boeken die het hardst roepen en die ik in de komende weken zal lezen. Wat ligt er op dit moment op mijn stapeltje?

Van boven naar beneden:

-        Howards end is on the landing, Susan Hill. De Engelse schrijfster Susan Hill besloot om een jaar lang geen boeken te kopen, maar te lezen en te herlezen wat ze al in huis had. Dit boek is een bespiegeling van dat experiment.

-        Onder water, Alice Hoffman. Hier ben ik net in begonnen, het is namelijk een fijn formaat om in bus en trein te lezen. Prachtige beschrijvingen, dus ik geniet nu al.

-        The enchanted april, Elizabeth von Arnim. Vier vrouwen in de jaren twintig huren een huis in Italie. Het boek waar één van mijn lievelingsfilms op gebaseerd is, dus ik ben heel benieuwd naar dit boek.

-        The Mitford girls, Mary S. Lovell. De biografie van de Mitford zusjes. Ik ben bijna halverwege en het leest geweldig en het is fascinerend. Binnenkort hier meer over.

-        Vissen voeren, Fabio Genovesi. Dit lijkt me weer zo’n prachtige Italiaanse roman waar ik alleen maar van kan genieten. Ik kan bijna niet wachten om hierin echt te beginnen, de eerste bladzijdes waren al heel mooi.
Zijn de kaften trouwens niet prachtig?
 

4 opmerkingen:

 1. Heel veel leesplezier. Het zijn hele mooie kaften, vooral die van susan Hill

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je, Tamara! Die kaft van Susan Hill is heel mooi, ik ben er helemaal verliefd op.

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook altijd zo'n stapeltje kastvoer....
  Die van Susan Hill heb ik trouwens ook gelezen....ben benieuwd wat jij ervan vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er net in begonnen, Joke, dus ik laat het wel weten.
   Wat een heerlijke luxe he, zo'n voorraadje!

   groetjes,

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...